1992 ÓTA A FRISS LEVEGŐÉRT, A TISZTA KÖRNYEZETÉRT

Légtechnikai szűrőbetétek gyártása és értékesítése

Cégünk 1992 óta áll a magyar felületkezelő ipar szolgálatában. A vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú, melynek induláskor fő tevékenységi köre a légtechnikai szűrőbetétek értékesítése volt. Szolgáltatásaink köre 1993-94-től az autófényező kabinok szerelésével és karbantartásával bővült. Ezt a tevékenységünket mára elhagytuk, és megmaradtunk a szűrőbetétek értékesítésénél, gyártásánál. A 2001-es évben megszereztük az ISO 9001:2008 minősítést, mely további garancia ügyfeleink számára, hogy szigorú minőségirányítási rendszer keretében állítjuk elő termékeinket. A technológia fejlődése, az újabb berendezések piaci megjelenése a szűrőbetétek típusainak széleskörű, minden igényt kielégítő bővítésére ösztönzött bennünket. Így cégünknél megtalálja a G2-H13 szűrési hatásfokú szűrőket az Ön igényeinek megfelelően!
Alapanyagainkból az alábbi típusú szűrőbetéteket gyártjuk a különféle felhasználói igényeknek eleget téve:

 

A standard méretű szűrők mellett egyedi igények felmerülése esetén is állunk szíves rendelkezésére, akár egy darabos, akár több darabos megrendelésről legyen szó. Minden esetben igyekszünk tisztelt partnereinket gyorsan, precízen kiszolgálni, hogy elégedett vásárlóként térjenek hozzánk vissza újra. Az IFBG Kft. tehát a festő-felületkezelő üzemek és légtechnikai berendezésekhez szükséges szűrőigény teljes körű kiszolgálására specializálódott, melynek során partnereink minőségi kiszolgálása az elsődleges feladatunk.

Szállítási feltételek

A megrendelt szűrők maglódi telephelyünkön vehetők át hétfőtől-péntekig 8.00 – 16.00 óra között.

Vagy a megrendelő költségére a Magyar Posta Logisztika kiszállítja a megrendelt szűrőbetétet. A postai úton történő kiszállítást másnap megkaphatja, amennyiben standard méretű szűrőt rendel, és rendelését legkésőbb 13.00 óráig leadja részünkre. A méretre szabott szűrők (méret és darabszám függvényében) csak másnap kerül feladásra. Így ezeknek a szállítási ideje 2nap lesz.

Vállalunk továbbá egyedi kiszállítást is, melyre távolságra és terjedelemre vonatkozóan adunk egyedi árajánlatot.

Minőségpolitikánk

Az IFBG Kft célja az ügyfélkör folyamatos bővítése mellett,

  • a korszerű, európai normáknak megfelelő szűréstechnika biztosítása,
  • a környezet fokozottabb megóvása,
  • a minőségi gyártás,
  • széles választékon alapuló gyors, szakszerű kiszolgálás.

Minden felületkezelést alkalmazó, tiszta munkaterületet megkívánó iparág területén a szűréstechnika kiemelkedő feladathoz jut. Feladata a külső szennyeződések megakadályozása és a gyártástechnológia során kiszórt festékköd, por, lebegő, szilárd részecskék leválasztásán kívül, a felületkezelő anyagokból felszabaduló oldószergőzök mind teljesebb kiszűrése.

Klímaszűrőinkkel tisztább, egészségesebb munkakörnyezet biztosítható.

Cégünk elhivatott a környezetvédelmi célok megvalósítása terén, ezért gyártási folyamatunkat is úgy alakítottuk ki, hogy minimális hulladékkal, a környezetet a lehető legkevésbé terhelje.

Az IFBG Kft. vezetősége elkötelezett a fenti célok megvalósítása iránt, és minden dolgozójától elvárja ezeknek a céloknak a nyílt felvállalását.

A munkatársak részére az IFBG Kft biztosítja azokat az igényelt képzési lehetőséget, melyek segítik a munka eredményességét, szakszerűségét, hatékonyságát.

Az elkötelezettség egyértelmű kinyilvánítása, és vevői elvárások maradéktalan kielégítése egyik eszközének tekintjük a minőségirányítási rendszerünk nemzetközi tanúsítását,  az ehhez szükséges erőforrások biztosítását.

Következetesen alkalmazzuk a korszerű vezetési elveket és módszereket, a minőség területen az ISO 9001 szabvány mindenkor aktuális követelményeit, amelyet segítenek céljaink elérésében.

Maglód, 2018. április 16.

Bali István
ügyvezető igazgató

IFBG Kft.

Útvonaltervezés

2234 MAGLÓD,
WODIÁNER IPARI PARK

Kapcsolat

Cím:
IFBG Kft.
2234 Maglód,
Wodiáner Ipari Park

GPS koordináták:
47.45155
19.37663

Telefon: (+36-29) 526-100
Fax: (+36-29) 526-110
Mobil: (+36-30) 378-9906
E-mail: ifbg@ifbg.hu

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 16:15

Számlázási cím:
1172 Budapest,
Jászivány u. 8

Írjon nekünk!

 

"Ha kérdése merülne fel levegőtechnikai szűrőkkel kapcsolatban, keressen minket bátran!"

Bali Viktor
tulajdonos - cégvezető