Edrizzi szűrő

Az Edrizzi szűrők alkalmazási területe:

A felhordási eljárástól függetlenül az edrizzi rendszert bármilyen tetszőleges berendezésben alkalmazni lehet: vízszintesen vagy függőlegesen, kombináltan, fektetve és állva beépítve. A legkisebb kézi szóró állástól az automatizált festőkabinokig használható. Az edrizzi technológiát a meglévő rendszerekbe is egyszerűen és kedvező költséggel lehet utólag felszerelni. A sok éves alkalmazás révén különböző festési helyzetekben nagy tapasztalati értékkel rendelkezünk. A különleges megoldásokat a cég saját technikumában fejlesztjük és teszteljük.

Az edrizzi Vario három típusa (Varion fine, Vario medium, Vario rough) a sok éves fejlesztés és a festőiparral folytatott intenzív tapasztalatcsere eredménye, melyek helyettesítik az eddigi edrizzi Automotive rendszert. A tűzgátló és újrahasznosított hullámpapír alkalmazása az edrizzi Vario rendszert biztonságossá és stabillá teszik a felhasználásban. A három megoldás alkalmas a különböző festékek- és ragasztófajták megszűrésére. Ezekkel a fejlesztésekkel a festőipar minden alkalmazási területét sikerül lefedni.

Hatékonyság:

A felvevő kapacitás a kiszórt felületi anyagoknak megfelelően körülbelül 100 kg/m2, a leválasztási fok magasabb, mint 97% szakszerű alkalmazásnál és edrizzi utánszűrésnél.

Amennyiben a fenti szűrőtípus felkeltette az érdeklősét további információért keressen fel bennünket az oldalon található elérhetőségek egyikén.

 

Kapcsolat

Cím:
IFBG Kft.
2234 Maglód,
Wodiáner Ipari Park

GPS koordináták:
47.45155
19.37663

Telefon: (+36-29) 526-100
Fax: (+36-29) 526-110
Mobil: (+36-30) 378-9906
E-mail: ifbg@ifbg.hu

Nyitvatartás:
H-P: 8:00 - 16:15

Számlázási cím:
1172 Budapest,
Jászivány u. 8

Írjon nekünk!

 

"Ha kérdése merülne fel levegőtechnikai szűrőkkel kapcsolatban, keressen minket bátran!"

Bali Viktor
tulajdonos - cégvezető